Profiel

Twentec Gasveren is de specialist als het gaat om gasveren, blokkeerbare gasveren, trekveren, dempers en aanverwante artikelen. Of het nu gaat om standaard- of maatwerkoplossingen, om één of tienduizend stuks, aan Twentec Gasveren heeft u de juiste partner.

De mensen achter Twentec Gasveren hebben gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring in de productie , ontwikkeling en verkoop van  verstelelementen in het algemeen en gasveren in het bijzonder. Deze ervaring hebben zij opgedaan bij verschillende gerenommeerde spelers in gasveren op de wereldmarkt. Door de handen in één te slaan en ieders beste punten over te nemen, is een zeer sterk en innovatief team ontstaan. Samen hebben wij constante kwaliteit, eerlijkheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel staan.

Een zeer uitgebreid programma aan gasveren en aanverwante artikelen, wordt constant als eindproduct bij ons op voorraad gehouden. Hierdoor kunnen snelle leveringen plaatsvinden tegen een meer dan acceptabele prijs. Dit programma is in de loop der tijd gevuld met lengtes en diameters van gasveren welke in tal van afzetmarkten als standaard maat worden toegepast. De benodigde uitschuifkracht kan door ons zelf ingeregeld worden door middel van een afvulstation.

Wij zijn de ideale partner op het gebied van ondersteuning en advies in verstellingen ten behoeve van nieuwe toepassingen. Door gebruik te maken van zelf ontwikkelde software, kennis en ruime ervaring, kunnen wij u inzicht geven in het te verwachten krachtenspel, gekozen aansluitpunten en bevestigingsmateriaal om de gewenste beweging in uw constructie te laten plaatsvinden.

Alle (on)mogelijkheden worden door ons onderzocht om u de passende oplossing te bieden en wordt vervolgens in een geheel vrijblijvend voorstel aan u voorgelegd.

Dat is de reden dat steeds meer toonaangevende bedrijven, zowel OEM als aftersales, vertrouwen op onze ondersteuning en ervaring.  Wij helpen deze bedrijven niet alleen bij de inkoop van de benodigde materialen, maar zijn daarnaast een actieve partner in het proces van prototypebouw en optimalisering van eindproducten.

Wij hebben ons zelf als doel gesteld lange termijn relaties op te bouwen met zowel afnemers als toeleveranciers.

POWER TO RELY ON, PEOPLE TO RELY ON

© 2024 TWENTEC gasveren. Alle rechten voorbehouden. Berg Interactive
webdevelopment